Як правильно оформити заявку на отримання грошей у борг: Корисні поради для збільшення шансів на успіх

Результати розрахунку: Графік платежів  Інформація:
  • Сума кредиту: {{beautifyNumber(defaultSum)}} ₴
  • Періодичність оплати процентів: кожні {{defaultTerm}} днів
  • Процентна ставка в день
    на перший період:
    {{beautifyNumber(firstPeriodEverydayPercent)}} %
  • Строк першого періоду: {{firstPeriodDayCount}} днів
  • Процентна ставка в день,
    починаючи з другого періоду:
    {{beautifyNumber(secondPeriodEverydayPercent)}} %
  • Реальна річна процентна ставка: {{beautifyNumber(realAnnualInterestRate)}} %
  • Загальні витрати за кредитом: {{beautifyNumber(totalLoanCosts)}} ₴
  • Загальна вартість кредиту: {{beautifyNumber(totalLoanPrice)}} ₴
  • Комісія за видачу кредиту: {{beautifyNumber(oneTimeCommission)}} ₴
  • Денна процентна ставка при
    застосуванні Стандартної
    процентної ставки:
    {{beautifyNumber(secondDayLoanFee)}} %
  • Денна процентна ставка у разі
    використання права на Знижену
    процентну ставку:
    {{beautifyNumber(firstDayLoanFee)}} %
  • Дата видачі кредиту: {{formatDate(new Date())}}
  • Строк кредитування: {{hiddenCreditTerm}} днів
  • Кількість періодів: {{periodsQuantityFull}}
  • Графік платежів: Детальніше

Перелік кредитних продуктів Товариства, їхні істотні характеристики, калькулятор згідно з Постановою НБУ від 05.10.2021 №100 та інша інформація стосовно умов кредитування розміщені в розділі Фінансові послуги

Перший період користування кредитом:

Процентна ставка за перший
період користування кредитом:
{{beautifyNumber(firstPeriodEverydayPercent)}}% в день

1. {{formatDate(firstPaymentDate)}} {{crossedSum}}  {{firstPeriodPayment}} ₴

З можливістю дострокового погашення

Починаючи з другого періоду:

Процентна ставка за
користування кредитом:
{{beautifyNumber(secondPeriodEverydayPercent)}}% в день

  • {{ index + 2 }}. {{formatDate(data) }} {{paymentFromSecondPeriod}} ₴ {{beautifyNumber(lastPayment)}} ₴

Графік внесення платежів базується (розрахований) на припущенні, що Кредитодавець та Споживач виконають свої обов’язки на умовах та у строки, визначені в договорі. У разі дострокової оплати або несвоєчасної сплати 1-го платежу, Графік буде змінено згідно умов Договору. Процентні ставки: 0,15% за перший період для першого кредиту і в подальшому 1,47% на інші платежі.

Знижка до 90% на перший кредит

Перший кредит
Повторний кредит
Сума:
Результати розрахунку:
Якщо треба, то треба! Подати заявку

У житті трапляються різні ситуації, через які доводиться брати гроші у борг. Мало знайдеться таких людей, які б ніколи не займали. Можливо, це були несподівані витрати через термінову купівлю, лікування або смартфон, що поламався, або гроші просто закінчилися, а до зарплати потрібно якось дотягнути. І сума може бути невеликою, але її навіть доводиться шукати, перебираючи різні варіанти.

Де взяти гроші у борг?

  • Перша думка, яка може спасти на думку – взяти гроші в борг у родичів, колег чи знайомих. Але подумавши, багато хто відкидає цей варіант, як невідповідний. Адже це треба пояснювати близьким людям про свою непросту фінансову ситуацію, просити, обіцяючи повернути вчасно. Та й не завжди друзі мають у своєму розпорядженні вільні кошти, і не мають можливості дати гроші в борг терміново.
  • Можна спробувати звернутися до банку. Але для оформлення банківського кредиту витрачається багато часу, що не завжди є виправданим результатом. У банку відмовить дати гроші в кредит, якщо немає офіційної роботи та довідки про доходи. Та й позику з поганою історією отримати не вийде.
  • Звернутися до ломбарду, де не відмовлять у кредиті, якщо клієнт залишить у заставу цінну річ. Не всі готові розпрощатися із цінним майном, яке не вдасться забрати, якщо вчасно не виплатити вартість кредиту. Та й відсоткова ставка з ломбардного кредитування надто висока.

Єдиний варіант, де можна позичати майже без будь-яких умов і відмови – мікрофінансова компанія TrebaCredit. Це кредитний сервіс, який у будь-який час готовий позичати гроші до зарплати без застави, довідок про доходи, поручителів. МФО завжди виручить, допоможе з фінансами миттєво, надаючи гроші в борг на карту. Позичальники можуть скористатися актуальними пропозиціями: зниженою процентною ставкою для нових позичальників, послугами відстрочки, нарахованими бонусами для постійних клієнтів.

Хто може взяти гроші на карту?

Подати заявку на кредит та отримати її схвалення можуть громадяни України, яким уже виповнилося 18 років. Вік є однією з основних вимог, щоб вдалося взяти гроші в кредит. Також необхідно мати документ, що засвідчує особу – український паспорт. Для успішного оформлення потрібно буде вказати дані ІПН, а також банківської картки, на яку будуть зараховані гроші до позик. Заявка оформляється через онлайн сервіс Треба Кредит дистанційно, тому необхідний мобільний телефон та Інтернет. Щоби взяти кредит без відмови, необов’язково працювати офіційно. Зайнятість та соціальний статус позичальника не мають значення. Мікропозики видаються людям і без роботи, фрілансерам, підприємцям, студентам, домогосподаркам, пенсіонерам.

Умови мікрокредитування

Людині, яка шукає, де взяти гроші терміново, потрібно зайти до пошукової системи та написати назву МФО TrebaCredit. Можна самостійно вибрати компанію із фінансових організацій, які кредитують населення України. Але достатньо порівняти умови, щоб зробити вибір на користь Треба Кредит, де завжди можна зайняти гроші на картку на суму від 1000 до 10000 гривень. Новим позичальникам надається кредит строком на 15 днів зі ставкою 0,1% на день. У нас найбільш лояльні умови, гарантія прозорої угоди без прихованих комісій та платежів.

Як взяти гроші у позики?

Процес оформлення мікрокредиту відбувається на сайті МФО і займає кілька хвилин. Заявка обробляється автоматично, тому позичальник також швидко дізнається про результат.

Перед поданням заявки слід ознайомитися з умовами та вибрати відповідний варіант. На головній сторінці кредитного сервісу, де беруть гроші в борг онлайн, розміщено калькулятор, призначений для автоматичного виконання розрахунків. Рухаючи повзунок, потрібно встановити його на бажані параметри: суму та період кредитування. Калькулятор миттєво підрахує розмір кредиту з урахуванням процентної ставки та дату закриття боргу.

Взяти в борг гроші онлайн можуть позичальники, які мають на сайті кредитного сервісу обліковий запис. Новим користувачам потрібно буде зареєструватись за допомогою номера мобільного телефону.

Заповнити кредитну форму, вказавши паспортні дані та додаткову інформацію. Для отримання грошей у кредит на картку необхідно прикріпити фото паспорта та податкового коду, прив’язати до облікового запису банківську картку, вказавши її реквізити.

Надіслати заповнену заявку, обробкою якої займеться автоматична система. Дані, залишені заявником, перевірятимуться, але не так ретельно, як це роблять у банку. Тому сповіщення про результат приходить максимально швидко, демонструючи принцип роботи МФО – гроші на карту терміново.

Позичальнику, якому кредит схвалили, потрібно підписати договір в електронному вигляді. Це можна зробити за допомогою коду, який прийде в SMS на номер, вказаний в анкеті. Після підписання грошова сума, обумовлена в угоді, надійде на картку клієнта.

Рекомендації: як підвищити шанси позичити гроші онлайн на карту

Оформлення через мережу має на увазі отримання позикової суми шляхом транзакції, а не готівкою на руки. Весь процес, починаючи від заявки та завершуючись переказом кредитної суми, відбувається дистанційно. Позичальник не спілкується з фахівцем, а заповнює заявку самостійно, щоб отримати позику онлайн на картку. Це зручно та просто. Але є деякі моменти, які можуть вплинути на результат.

  • Заповнювати форму потрібно уважно, не поспішаючи, щоб уникнути помилок. Вказувати радимо лише актуальну та правдиву інформацію. Якщо система виявить неточності, клієнту не вдасться позичати онлайн на карту.
  • Для переказу позикових грошей підходить лише картка українського банку. Вона має бути з чинним терміном і належати позичальнику.
  • Гарантовано вдасться взяти гроші в борг онлайн, якщо позичальник не має відкритих кредитів у МФО, великих непогашених заборгованостей.