Меню

0 (800) 312-727

У сучасному світі людина, зіткнувшись із непередбаченими обставинами, що потребують оперативних грошових вливань, йде не до друзів-товариш, а до фінансових компаній. І, як показує практика, у цьому є низка переваг: по-перше, ймовірність отримання термінових грошей (цілодобових) на картку зростає в рази, по-друге, завдяки великій кількості офісів різних фінкомпаній та можливості оформлення позики онлайн, це не займе багато часу і не вимагатиме паперової тяганини і по-третє, відсутність будь-яких боргових обов’язків збереже приятельські відносини. Тому не варто довго думати, як і де взяти гроші на карту терміново, а краще вирішувати свої питання. Дедалі більшою популярністю в Україні користуються онлайн-кредити. Оскільки дають можливість швидко все організувати, коли терміново потрібні гроші на картку.

Акція:
Перший кредит зі знижкою
-99,9%

Акційна позика від 0,01% на картку: умови оформлення

В «Кача Гроші» оформити акційний кредит онлайн на картку може будь-який українець, який відповідає базовим вимогам МФО:

Наявність чинної банківської картки

Наявність чинної банківської картки

Бути старше 18 років

Бути старше 18 років

Паспорт та ІПН

Паспорт та ІПН

Наявність телефону і email

Наявність телефону і email

Як бачите, нічого специфічного. Якщо ви підходите за перерахованими вище критеріями, при першому зверненні вам доступна мікропозика онлайн від 0,01% на день:

  • Взяти в кредит можна від 1000 до 15 000 грн
  • Термін кредитування – від 5 до 20 днів
  • Процентна ставка становитиме 0,01% на добу

Умови кредитування є абсолютно прозорими. Детальну інформацію про мікрокредит ви знайдете в договорі кредитування. А наша клієнтська підтримка проконсультує та допоможе розібратися з будь-якими питаннями: 097 369-41-11; 095 369-41-11; 063 369-41-11; 0 800 312-727.

Як отримати акційний кредит від 0,01% онлайн на картку

“Кача Гроші” не вимагають від позичальника жодної додаткової інформації. Щоб узяти акційну позику від 0,01%, не доведеться пояснювати, навіщо знадобилися гроші. Все, що клієнту потрібно зробити, це виконати кілька простих дій:

Крок:

01

Вкажіть суму і термін

На кредитному калькуляторі оберіть бажану суму та термін кредиту. Після цього, натисніть кнопку “Оформити кредит”. Максимальна сума позики - 15 000 грн.
Крок:

02

Заповніть заявку

Для оформлення першої позики Вам необхідно заповнити всі обов'язкові поля анкети. Якщо Ви вже користувалися нашим сервісом, тоді Вам необхідно лише увійти до особистого кабінету, вибрати суму та термін кредиту і натиснути кнопку «Оформити кредит» - система прийме рішення автоматично.
Крок:

03

Верифікуйте картку

Верифікація картки - це процедура перевірки картки та її власника. Таким чином Ви підтверджуєте, що власник картки – це Ви, а не третя особа, яка намагається незаконно використати Вашу картку шахрайським шляхом. Якщо Ви подаєте заявку на повторний кредит, то у Вас є можливість використовувати верифіковану раніше картку, обравши її зі списку карт в особистому кабінеті.
Крок:

04

Отримання рішення по заявці та грошей на карту

Після отримання позитивного рішення Вам необхідно, в особистому кабінеті ознайомитися з Паспортом споживчого кредиту та умовами Кредитного договору, а також підтвердити свою згоду на підписання цих документів вказавши отриманий код з смс. Гроші надійдуть на Вашу картку протягом декількох хвилин.

Грошима позичальник може розпоряджатися на власний розсуд: зняти готівку в будь-якому банкоматі або розраховуватися безготівково. Важливо, щоб до кінця закінчення договору ви змогли погасити кредит.

Хто може отримати відмову

При зверненні по кредит завжди існує невелика ймовірність отримати відмову. З труднощами при оформленні швидкої акційної позики часто стикаються такі категорії позичальників:

З діючими кредитами в інших організаціях

З простроченнями за кредитами в минулому

З судимостями

Але найпоширенішою причиною відмов залишаються безглузді помилки, які допускає позичальник під час заповнення анкети. Їх можна уникнути, якщо до процесу подання заявки на акційний кредит від 0,01% на день поставитися з належною увагою.